Ansök om medel från Ledningsgruppen för jämställdhet och likabehandling

Lunds universitet arbetar på olika sätt med lika villkor och nu kan medarbetare och studenter vid Lunds universitet ansöka om medel för insatser som kan föra frågor om jämställdhet och lika villkor vid Lunds universitet framåt.

Ledningsgruppen för jämställdhet och likabehandling kommer att fördela som mest 300 000 kr. Normalt beviljas upp till 50 000 kr per enskild ansökan.

Ledningsgruppen välkomnar ansökningar med ett intersektionellt perspektiv, som är inriktade på insatser och granskningar som kombinerar flera områden inom lika villkor, gärna över flera fakulteter.

Läs mer under Jämställdhet och lika villkor på Medarbetarwebben (Medel för jämställdhetssatsningar/längst ner på sidan)

Observera att alla ansökningar ska gå via fakultetens JoL-kommitté och skickas till ragnhild.moller@science.lu.se senast 25 april.

Det här inlägget postades i Jämställdhet. Bokmärk permalänken.