Naturen sedd genom en lins

Missa inte den fantastiska fotoutställningen som våra duktiga studenter ordnat i Ekologihusets foajé! Fotona håller hög klass och är verkligen professionella. Jag är själv djupt imponerad. Dessutom är det jättetrevligt att studenterna själva har fixat och ordnat med detta. Kul att de är så engagerade, och perfekt även att kunna visa utställningen som inspiration för våra nybörjarstudenter som sätter igång denna vecka! Alla får dessutom vara med och rösta fram det bästa fotot, som kommer att belönas vid prisutdelningen fredag eftermiddag som också är slutdatum för utställningen. Så, se till att du besöker Ekologihusets foajé denna vecka!

uppmanas ni alla av
Carin

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.