Nytt utseende på bloggen

I morgon byter LUs centrala webbsidor utseende och kommer att följa den nya grafiska profilen. Vad passar då bättre att även byta utseende på bloggen. Dessutom så kommer snart det gamla temat att sluta fungera.

Våra övriga webbsidor kommer kommer tyvärr att ligga kvar i det gamla utseendet ännu ett tag. Inte förrän någon gång under nästa år kommer systemet vara redo för att ta emot alla de fakulteter och institutioner som ligger i vårt gamla publiceringssystemet OOIS. Tills dess får vi hålla till godo med ett nytt utseende på bloggen.

Skrivet av Inger Ekström
Det här inlägget postades i Händelser, Webb. Bokmärk permalänken.

KOMMENTARER

  1. The colour scheme?
    Sugared almonds? Hospital waiting room?

  2. Nja, jag tycker snarare de nya färgerna för tankarna till bebisar (inklusive “bronsfärgen” hehe…)

  3. Jag undrade om den nya färgsättningen är ett misslyckat uttryck för universitets jämställdhetssatsning och hoppas att vi kan undvika så mycket baby-rosa och baby-blå som möjligt….

  4. oktober 23, 2012 | 8:33 f m | christer Löfstedt

    Läsbarheten klart bättre, färgerna förfärliga. Och vänta tills ni sett LUs röriga/rörliga “första-sida”! Det är nog mer än viktigt att den här förändringen sker vid rätt tillfälle och i rätt takt. Kanske hade det varit bättre att ändra alla våra sidor samtidigt? Nu kommer de under en tid att se så olika ut att man undrar om man är i samma “organisation”. Jag klickar på “Biologiska institutionen” för att komma till vår hemsida – men inget händer. Kanske bara ett tillfälligt övergångsproblem?