Registrering av ej anställda personer i Lucat

Institutionen har nu infört nya rutiner för att registrera icke anställd personal i Lucat. Detta har gjorts i syfte att få en överblick över vem som är registrerad i Lucat och hur länge de ligger kvar i systemet. För att registrera icke anställd personal i Lucat har det tagits fram en blankett som ska skrivas under av den som tar hit personen samt berörd enhetschef. När blanketten är underskriven skall den lämnas till Marianne Andersson eller Thomas Larsson för registrering i Lucat.

Enhetscheferna skall senast 2 april gjort en genomgång av den personal som finns anknuten till respektive enhet. De som inte kvalificerar sig enligt kriterierna 1-5 angivna på blanketten skall avregistreras eller så skall en ifylld underskriven blankett med godkänd motivering lämnas till Marianne eller Thomas. Motiveringen att personen varit anställd på institutionen tidigare är inte tillräcklig. Det är sedan Marianne och Thomas som håller koll på när olika personer skall avregistreras utifrån blanketten som lämnats in.

Det här inlägget postades i Händelser, Organisation. Bokmärk permalänken.