Så här ser Biologibibliotekets nya styrgrupp ut

”Styrgrupp bibliotek leds av en lärarrepresentant och har därutöver en doktorand, en GU-student, 3 lärare och två bibliotekarier/bibliotekspersonal. Styrgruppen ansvarar för institutionens biblioteksservice och bevakar institutionens intressen i biblioteksfrågor” enligt det förslag som BISAM-gruppen gjorde.

Styrgruppen sammanträder ett par gånger per år enligt samma modell som gällde före institutionssammanslagningen. Styrgruppens medlemmar (undantaget GU-studenten som utses av studenterna och var namn inte delgivits mig) har varit utsedda en tid men detta har inte kommunicerats:

Jan-Åke Nilsson – lärare, sammankallande
Åse Paulsson – sekreterare, bibliotekschef
Kristina Arnebrant – bibliotekarie
Josef Straka – doktorand (suppleant med närvarorätt – Lena Storlind)
GU-student
Marie Dacke – lärare
Jep Agrell – lärare, studierektor GU
Torbjörn Säll – lärare

Biblioteket är en viktig stödverksamhet och vi får utmärkt service på institutionen. Tack för det och lycka till med den fortsatta kvalitetsutvecklingen och den ständigt pågående anpassningen av verksamheten!

Christer Löfstedt

Det här inlägget postades i Bibliotek, Biologibibliotekets styrgrupp, Nämnder och arbetsgrupper, Prefekt. Bokmärk permalänken.