Studenter i de nya lokalerna

IDAG inviger vi de första kurslokalerna i Biologihus-projektet! Det är de ca 55 studenterna som läser Faunisitk som får vara de allra första som är i dessa lokaler. Ronald och Per har tillsammans med många andra gjort ett fantastiskt jobb för att få denna del färdig i tid. Lite orolig var jag nog när elektrikerna stod och borrade förra veckan…. men allt blev som sagt klart!

Studenterna på plats. Foto:Carin Jarl-Sunesson

Skrivet av Carin Jarl-Sunesson

Det här inlägget postades i Biologihuset, Grundutbildning, Händelser. Bokmärk permalänken.