Super-Tommy går över till Apple

AvtackningTO-3

Folk som ville tacka Tommy Olsson för hans enastående arbete på labbet och med datorsupport fyllde fikarummet på tredje våningen i Ekologihuset. Idag var det dags för den officiella pensionsavtackningen. Men Tommy har redan hunnit vänja sig vid att vara pensionär då han gick i pension i november förra året.

AvtackningTO-4

1972 började Tommy på Lunds universitet. Efter två år på Kemicentrum bytte han jobb och började arbeta för Nils Malmer på växtekologen. Nils tillsammans med många andra ville alla vara med och tacka Tommy för hans fantastiska arbete. Inte nog med att Tommy har gjort ett exemplariskt jobb på labbet och klarat av mängder av datorproblem, han har dessutom haft järnkoll på labbets ekonomi. Det är inte för inte som han kallas för Super-Tommy.

AvtackningTO-2

Tommy expertis har framförallt legat åt PC hållet. För att bredda hans kompetens på IT-området förärade IT-gruppen och institutionen Tommy med en iPad.  Hoppas att det inte blir för många supportsamtal i fortsättning. Tommy har nämligen lovat att fortsätta ha telefonen på!

AvtackningTO-1

Tack för den här tiden och se till att njut av både pensioneringen och iPaden.

Skrivet och fotat av Inger Ekström
Det här inlägget postades i Händelser, Pensioneringar. Bokmärk permalänken.

KOMMENTARER

  1. Ja man undrar ju om oroligt: “För att bredda hans kompetens på IT-området förärade IT-gruppen och institutionen Tommy med en iPad”… – eller om möjligtvis vi “FÖRFÄRADE (….) Tommy med en iPad”. “Tommys lab” har varit ett mönster för liknande verksamhet vid institutionen. Stort TACK än en gång för ett mycket gediget arbete! (Utan att därmed på något sätt förminska insatser från många andra).