Vårfest i solens tecken

Bättre sent än aldrig. På grund av sjukdom i familjen så har det inte blivit något bloggat om vårfesten. Men nu är det dags.

Glass och juice och någonting till.

 

Vädrets makter var på Tina och hennes medhjälpares sida när institutionens vårfest gick av stapeln för lite mer än en vecka sedan. Vi samlades på trädäcket utanför Ekologihuset och bjöds på en läskande fördrink. Därefter var det dags för tipspromenad. Den här gången var det en lite annorlunda variant. Det gällde att tänka efter var rum och saker fanns placerade i de olika husen. Hur många vet till exempel var skålen med det gyllene ägget finns? Efter den här tipspromenaden tror jag att alla deltagarna hittar betydligt bättre inom institutionen.

Nu är det vår på riktigt.

 

Solen fortsatte att skina och innan middagen fanns det tid att mysa i gröngräset. Det var inte helt lätt att lämna gräsmattan för att gå in. Väl inne började Christer Löfstedt med att hälsa alla välkomna och därefter tog författaren Fredrik Sjöberg över. Han berättade ”Om kannibalismens avskaffande inom naturforskningen”.

Christer hälsar alla välkomna.

 

Maten bestod av en buffé med många goda vegetariska rätter (de som inte var vegetariska vet jag ingenting om). När alla var mätta och belåtna så var det dags för underhållning. Mikael Sörensson med Voices sjöng och roade oss. Fantastiskt vad man kan göra med bara röster utan instrument!

Trevligt sällskap, god mat och gott vin, kan det bli bättre.

 

Som sig bör så avslutades festen med dans. Bandet Enjoy spelade covers, vi dansade och alla var glada och nöjda efter en mycket trevlig eftermiddag/kväll. Ett stort tack till Tina, Melanie och Kim, och ni andra som hjälpte till under kvällen. Utan er hade det inte blivit någon fest!

Full fart på dansgolvet.

 

Fler bilder från festen hittar du flickr.

Skrivet och fotat av Inger Ekström

Det här inlägget postades i Fest, Händelser. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.